0  5
Days
:
 
  0  7
Hours
:
 
  4  5
Minutes
:
 
  0  3
Seconds

You missed out!

Replay-Masterclass!

'Bewegend Leren hoeft niet al je tijd te kosten!'

Wat super dat je er gisteren bij was. Ik heb genoten van jullie enthousiasme. Dank je wel voor de feedback aan het eind. Ik ga deze Masterclass zeker herhalen.


Heb je nog vragen over de cursussen of over de Masterclass stuur mij gerust een mail!


Het lijkt mij ontzettend leuk om 8 april te starten met de Pilotgroep 'De BIOT- Methode', want uiteindelijk is tijd kostbaar

Hoe super is het wanneer jij ervaart dat je met de BIOT-methode niet alleen tijd bespaart, maar ook een systeem opbouwt.  

Wat je elk jaar weer kunt inzetten. Wat zou dat veel tijd en zoeken naar inspiratie schelen!


Je kunt in je eigen tempo en tijd de video's bekijken. Het platform blijft een jaar voor jou openstaan met alle aanvullingen die dat jaar erbij komen.

4x hebben we een Zoomsessie waar je je voor kunt inschrijven van een uur, zodat we samen met anderen kunnen sparren over de activiteiten voor de BIOT-Organizer.


Juist het sparren met gelijkgestemden zorgt ervoor dat je zonder tijd te verliezen je Bewegend Leren nog effectiever kunt inzetten. De afgelopen drie jaar heb ik dit gedaan met behulp van een 'Tea-Party met de Biot-Methode' in mijn praktijk. Er was veel belangstelling, maar ook de vraag of het mogelijk is om dit online te doen. Vandaar deze pilot voor jou!


Normaal kost de workshop 500 euro, maar voor jullie is het tot 30 maart beschikbaar voor 100 euro excl. btw. De 4 zoomsessies t.w.v. 600 euro krijg je er als bonus gratis bij.

Je kunt je opgeven via https:inbalansleren-online.nl/taal


Heb je meer behoefte aan inspiratie op het gebied van Bewegend Leren met taal ( werkwoorden, zinsontleding en/of woordsoorten) ga dan ook zeker even naar bovenstaande pagina. Deze kortingen komen niet meer terug op deze manier!


Heb je nog een vraag, mail mij gerust dan spreken we elkaar even via telefoon of zoom.Lijk je dit een leuk onderwerp voor het team of tijdens een onderwijsdag, geef mijn naam dan door aan de directeur of de academie. Ik vertel met liefde en passie over dit onderwerp bij jullie op school of tijdens een onderwijsdag.

Dank je wel lieve mensen!

En zoals ik altijd zeg:

Maak het verschil! BEWEEG  elke dag!Actie Alleen voor jou!

- Pilot online- Workshop De BIOT-Methode nu voor 100 euro excl. BTW


- Online cursus Bewegend Leren met werkwoorden nu voor 100 euro excl. BTW

-Online cursus Bewegend Leren met zinsontleding nu voor 100 euro excl. BTW

- Online cursus Bewegend Leren met Woordsoorten nu voor 150 euro excl. BTW


- TOTAAL PAKKET Bewegend Leren met werkwoorden, zinsontleding en woordsoorten  voor 299 euro excl. BTW


Zie https://inbalansleren-online.nl/taalMaak het VERSCHIL! BEWEEG ELKE DAG!

In Balans Leren

>