Elke dag Bewegend Leren met

'25 Tussendoortjes met getallen', 

voor groep 3 t/m 6Voor meer Energie, 

meer Begrip, 

meer Herkenning,

 meer vertrouwen

in het automatiseren van de basisvaardigheden.Geef mij nu GRATIS en Direct toegang 

tot de '25 Tussendoortjes met  getallen'

voor binnen en buiten de klas.

Mijn verhaal
Ik genoot elke keer van Bewegend Leren, maar het zoeken naar ideeën kostte mij enorm veel tijd totdat........
Ik was dat zat. Elke keer op zoek naar ideeën.
Het moest anders, op een andere manier.
Ik heb toen de BIOT-Methode ontwikkelt voor het plannen en organiseren van Bewegend Leren in je klas. De 'T' is bijvoorbeeld van Tussendoortjes. Op deze werkwijze kun je binnen 20 minuten je Bewegend Leren activiteiten plannen rondom een doel.

Ik leer je met gemak je Tussendoortjes in te zetten, zonder tijd te verliezen aan het surfen op internet naar inspiratie.

In het e-book heb ik voor jou 25 tussendoortjes met getallen.
Verschillende doelen komen aan bod:
- hoeveelheid gekoppeld aan een getal
- splitsen van getallen
- erbij en erafsommen
- keer en deelsommen

Dus voor iedereen zitten er activiteiten bij.
En jij kan het morgen al inzetten in je groep!

Anita Ekkel

Leerkracht groep 3
Remedial Teacher

Ik kreeg Van Gabrielle de allereerste exemplaar van het e-book '25 tussendoortjes met getallen'. Wat ziet het er mooi uit! Tijdens de laatste Tea-Party met de BIOT-methode hebben we al een aantal van deze tussendoortjes zelf mogen ervaren. Ik heb meteen de cijferkaartjes erbij gekocht. ze liggen nu in een bakje in de klas. De kinderen moesten even wennen dat ze na een highfive het kaartje moesten wisselen, maar nu gaat het helemaal goed. Ze vinden het ontzettend leuk en pakken ook vaak zelf de kaartjes en doen dan de oefeningen die we samen in de klas hebben ingezet, zoals bijvoorbeeld van 'klein naar groot'. Dank je wel voor het e-book, ik neem het meteen mee naar mijn collega's. 


Yvonne Meier

Intern Begeleider


Ik heb de afgelopen jaren alle cursussen van Gabrielle gevolgd. Ze heeft alle tijd voor je en geeft veel. Haar manier van lesgeven is heel praktisch. Ze heeft ook alle tijd om alle vragen te beantwoorden. 
IK heb tijdens deze cursussen een schat aan ideeën gekregen en natuurlijk ook allemaal zelf mogen ervaren op het gebied van rekenen, spelling en taal.
Ze biedt het online en offline aan en dat is een ideale combinatie.

De BIOT-Organizer zorgt ervoor dat je niet al je tijd verliest aan het zoeken naar inspiratie. Je bent gefocust en de 25 Tussendoortjes passen perfect bij de T van de Biot-Methode.

>